Arrangementen

Arrangementen

Je kan elk arrangement upgraden met een sessie in de therapeutische infrarood-zoutstoomcabine, jacuzzi met zout water. Deze werken ontstekingsremmend, pijnverlichtend, zuiverend en slijmoplossend voor de luchtwegen, helend voor eczeem en psoriasishuid.

Met de anti-stressbehandeling ervaar je totale ontspanning van lichaam en geest. Er wordt gestart met een loofah massage en aansluitend een lichaamspakking van klei in combinatie met etherische oliën die een kalmerend effect hebben op het zenuwstelsel en de spieren. Terwijl deze pakking inwerkt, krijg je een scrub en een kleimasker op het gezicht. Als je dat wenst wordt ook het hoofd en haren met klei behandeld. Nadien wordt de pakking afgespoeld onder de douche en volgt een medicinaal bad met etherische olie en zouten om geest en lichaam te ontspannen. Daarna volgt een rustgevenden massage van hoofd, nek, schouders en rug. Je mag gerust zijn dat je na deze behandeling op wolkjes naar huis gaat en de hele nacht lekker doorslaapt.

Anti-stressbehandeling

140min.  180€

De stimulerende behandeling is voor iedereen die meer energie nodig heeft zoals na de herstelperiode van een operatie, bij een trage stofwisseling, na langdurige vermoeidheid. De behandeling start met een stimulerende loofah massage waarna een lichaamspakking met stimulerende etherische oliën wordt aangebracht. Nadien onder de douche met stimulerende douchegel en een medicinaal bad die een tonifiërende werking heeft. De stimulerende massage van nek, schouders, rug en benen kan afgerond worden met een energiegevende sessie op de andullatiematras.


Stimulerende behandeling

140min.  180€

De behandeling voor een verbeterde bloedsomloop is bedoeld voor iedereen die last heeft van vermoeide of pijnlijke benen, spataderen, koude handen en voeten, of problemen met de lymfestroom.

De behandeling begint met een loofah massage, gevolgd door een lichaamspakking met etherische oliën die de circulatie stimuleren. Daarna wordt de pakking afgespoeld en volgt een medicinaal bad dat de bloedsomloop bevordert. Een stimulerende massage van de nek, schouders, rug, benen en buik wordt gevolgd door een bloedsomloopstimulerend programma op de andullatiematras. Voor een optimale ervaring kun je deze behandeling uitbreiden met een sessie in de jacuzzi en de infraroodcabine. Deze stimuleren ook de bloedsomloop en helpen bij het afvoeren van afvalstoffen. Voor een extra bedrag van 60€ heb je de complete wellnessbeleving bovenop dit arrangement.


Bloedsomloopbehandeling

140min  180€

Een behandeling voor pijnlijke spieren en gewrichten is aan te bevelen bij aandoeningen zoals artrose, artritis, reuma en fibromyalgie. Dit arrangement heeft als doel pijnklachten en ontstekingen te verminderen en het lichaamscomfort te vergroten, waardoor u zich weer vrijer kunt bewegen.

De behandeling begint met een loofah massage, gevolgd door een lichaamspakking. Deze heeft een ontgiftende en ontstekingsremmende werking op de gewrichten. Daarna wordt de pakking afgespoeld onder de douche en kunt u plaatsnemen in een medicinaal bad met etherische oliën en zoutkristallen, wat ook pijnverlichtend werkt. Vervolgens wordt het volledige lichaam zacht gemasseerd. Om de behandeling nog intenser te maken, kunt u een sessie van 25 minuten in de infraroodsauna toevoegen voor een meer diepgaand effect, dit kan worden bijgeboekt voor een extra bedrag van 22€.


Behandeling pijnlijke gewrichten

140min  180€

Een detoxbehandeling is ideaal wanneer u vocht vasthoudt, een ontgiftingskuur volgt of na een periode van veel feestjes. Een gezonde geest in een gezond lichaam is niet zomaar een leuke uitspraak, maar een waarheid als een koe. Wanneer afvalstoffen zich blijven opstapelen, krijgt men niet alleen last van lichamelijke klachten, maar kan men ook te maken krijgen met concentratiestoornissen, hoofdpijn, en 'brain fog'. Af en toe een detox is dus zeker aan te raden.

Deze behandeling begint met een loofah massage, een lichaamspakking met een afvoerende en ontgiftende werking, gevolgd door een medicinaal bad dat de lever helpt ontgiften en een drainerend effect heeft. Daarna volgt een korte massage van nek en rug en massage met o.a. afvoerende bindweefseltechnieken voor de benen en buik. Vervolgens wordt een sessie lymfedrainage op de andullatiematras gegeven.

De therapeutische infraroodcabine met zoutstoom zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. De jacuzzi heeft een drainerend effect op het lichaam door de krachtige jets. Deze kan voor 60€ apart geboekt worden.


Detoxbehandeling

140min  180€

Misschien heb jij een andere klacht en kan een therapeutische behandeling op maat uitgewerkt worden. Er zijn heel wat mogelijkheden om je goed verder te helpen.

Al de therapeutische behandelingen zijn perfect complementair met een reguliere behandeling. Bespreek de mogelijkheden met uw behandelende arts en/of gezondheidstherapeut.

© 2019 Fab-ulous - BE 0882 996 245