wie ben ik

Fabienne

 

Ik ben Fabienne, getrouwd met Dirk en (plus)mama van 3 kinderen, Siemen, Amelie en Joke. Ik baat mijn gezondheidspraktijk uit sinds 2008 en ben zeer gepassioneerd door mijn vak. Ik behaalde het diploma van gezondheidstherapeut na een 4-jarige opleiding in de natuurgeneeskunde aan de Europese Academie. Voordien studeerde ik psychotherapie aan de

Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie. Ik blijf me voortdurend bijscholen om mijn patiënten steeds de beste natuurlijke zorg aan te bieden. Zo ben ik recent gestart met een specialisatie Emotional Freedom Technique (EFT) in het Tappinginstituut in Antwerpen. Jij als patiënt staat centraal, ik luister met aandacht en liefde, zonder vooroordelen.

Ik werk zowel voor volwassenen, kinderen en baby's. Ook natuurlijke zorg voor huisdieren zijn me niet vreemd. Ik ga steeds op zoek naar de beste vorm van therapie die bij jouw past. Jij bent uniek met jouw persoonlijkheid,  constitutie en aanleg, jouw behandeling moet dat ook zijn. 

Elke patiënt is voor mij telkens opnieuw een blanco blad, geen standaard protocol.

Fabienne

Waarom doe ik wat ik doe?

 

Mensen zoals jij helpen is mijn missie, mijn passie. Je voelt je op den duur verdwaald in de talloze adviezen -die je wellicht allemaal probeerde. Maar je klachten zijn er nog steeds of ze komen steeds terug.


Goed nieuws, ik zat in hetzelfde schuitje maar ik heb de touwtjes in eigen handen genomen door me te verdiepen in verschillende opleidingen, boeken, voordrachten, ... en wat ik daar leerde, heb ik toegepast.

Daardoor heb ik mezelf enorm vooruit geholpen en heb ik meer dan 90% van mijn energie terug.  


Graag wil ik deze kennis doorgeven aan jou en partner zijn in jouw zoektocht naar gezondheid, naar balans in je leven. Ik kan je vertellen waar jouw klachten vandaan komen en hoe ze kunnen opgelost of verbeterd worden.

Ervaar hoe jij opnieuw comfortabel en met hernieuwde energie in het leven zult staan. 


To good to be true? 

Zeker en vast niet. Ik heb ondertussen vele kinderen, vowassenen en ouderen vooruit geholpen en van hun pijn of kwaal verlost.


Neen, ik heb geen toverstaf maar wel de juiste kennis om jou op een lichaamsvriendelijke manier écht te helpen. 

Met 100% natuurlijke remedies, therapieën, voeding, behandelingen, producten,... 


Dingen die er altijd zijn geweest en die het dichtst bij "onze natuur" liggen. Want hoe je het draait of keert, de mens is een natuurlijk wezen. We mogen zo geëvolueerd zijn, de intellegentste technologiën hebben, de beste... noem maar op. Oorspronkelijk blijven we diezelfde mens en alles wat "lichaamsvreemd" voor ons is, maakt ons ziek.


De enigste voorwaarde om jou te helpen ben jijzelf. Zonder jouw motivatie, inzet of wil zullen we niet het resultaat kunnen bereiken dat je al zolang wenst. Dat zou jammer zijn natuurlijk.


Word terug de beste versie van jezelf en boek een afspraak of vrijblijvend consult (50€/50min)

Consult voor kinderen tot 16 jaar (30€/30min)

Heb je meerdere klachten of wens je ondersteuning in je reguliere therapie (met of zonder overleg van de behandelende arts) dan wordt na een uitgebreide anamnese een therapieplan (60€) uitgewerkt en besproken in een 2de consult zodat we aan de slag kunnen. Dit plan kan op elk moment aangepast worden naargelang je vooruitgang.

Elk behandelplan bevat persoonsgerichte richtlijnen en advies omtrent o.a. :

  • behandeling
  • voeding
  • remedies

en houdt rekening met jouw persoonlijke geschiedenis en wensen.

Wekenlang bleef ik last hebben van een lumbago...tot ik bij Fabienne kwam. Wat zij deed was buitengewoon, ik was onmiddellijk verlost van mijn pijn.

Peter D.