Khiaahh Milhh

Khiaahh Milhh zoutpuntstempelmassage


Door gebruik van meer dan 35 verschillende mineralen die zich bevinden in de zuivere zoutkristallen van de Dode Zee, werkt deze Khiaahh Milhh massage mineraliserend, verwarmend, ontspannend en herstellend op het lichaam. Met zoutstempels worden acupressuurpunten van meridianen op het hoofd, gelaat, schouders, armen, buik, rug, heupen en voeten aangedrukt. Heel geschikt voor o.a. maag- en darmproblemen, hoofdpijnklachten, slapeloosheid, menopauzeproblemen.

Wetenschappelijke kennis van de traditionele Chinese geneeskunde ondersteunt de eeuwenoude bewezen technieken van de bedoeïen.


Niet zomaar een stempelmassage


De stempels worden voor je behandeling klaargemaakt met ongebleekt katoen, gevuld met 100% Dode Zee Zout.


De massage met de stempels op de buik zorgt voor een sterke ontgifting en stimulering van metabole processen. Omdat de buik een centrale plek is waar veel emoties worden vastgehouden, werkt dit ook als een emotionele ontgifting.  Dit komt omdat de nervus vagus vanuit de hersenstam is verbonden met de darmen. Alle soorten chronische klachten kunnen worden opgelost met een regelmatige massage van de buik en lichaam.


90min 110€