Cupping

Cuppingtherapie...onmiddellijke pijnverlichting

Deze video legt je de werking uit over  Cuppingtherapie

Met deze integrale cuppingtherapie wordt de circulatie verbeterd én wordt pijn verlicht door ontstekingen te verwijderen en de gifstoffen uit uw lichaam te onttrekken. De cupping therapie wordt doorgaans als ontspannend en rustgevend aangevoeld, maar kan soms kleine ongemakken met zich meebrengen zoals een jeukerig gevoel tijdens de behandeling of pijnlijke plaatsen. Zo merk je de effecten van de behandeling, nadien is dit volledig verdwenen. Ik houdt steeds jouw comfort voor ogen met als doel de aandoening of kwaal op te lossen. Bij deze behandeling wordt altijd een scrub gedaan zodat nadien de ontgiftende pakking met etherische oliën goed kan inwerken op de ontspanning van de spieren, huid en het zenuwstelsel. Tijdens de inwerking van de pakking ligt u op de andullatiematras met een aangepast programma. Nadien worden de cups geplaatst gedurende ongeveer een half uur. Tijdens dit moment worden de benen en voeten volledig losgemaakt. De cuppingbehandeling wordt afgesloten met een dieptemassage van rug en nek.

De behandeling is aangewezen bij ontsteking, tenniselleboog, golfarm, frozen shoulder, spierblokkade, loumbago, hernia,... 


Deze behandeling duurt ruim anderhalf uur maar ik garandeer je dat je nadien zo goed als pijnvrij bent na een acute blokkade zoals een loumbago. De dagen erna verdwijnen de overgebleven plekken evenals de eventuele resterende pijn.


Deze therapie is zeer aangewezen bij sporters!

Tip: vooraf aan deze behandeling kan je een infra-rood zoutstoomsessie boeken. Lees hier de voordelen.

Cuppingbehandeling  100€ 90min

© 2019 Fab-ulous - BE 0882 996 245